+31 (0)6 29 333 873

Onze workshops

Zelf ervaren en kennismaken met een greep uit onze technieken en methodes?

Stemmingsmanagement

In deze training gaan we in hoe je je stemming positief kan beïnvloeden. Hoe pep ik mijzelf op als dat nodig is en hoe kan ik bepaalde gevoelens in bedwang houden.

Hygiene van Denken

Naast stemmingsmanagement is een gezonde denkwijze noodzakelijk om met een positieve blik de wereld in te kijken. Woorden zijn als kanonskogels. Dat geldt voor jou en voor anderen. Hoe krijg je daar grip op?

Gezin op Tafel

Zichtbaar maken wat (onbewust) gevoeld wordt, waardoor stappen gezet kunnen worden om de dynamiek in het gezin te veranderen, is de kern van gezin op tafel.

Train the Trainer

Toegepaste psychologie voor een ieder zelf trainingen geeft. Welke hulpmiddelen zijn er? Welke vaardigheden wil je verbeteren?

Wie ben ik, wat wil ik?

Keuzes maken is soms lastig. Deze training geeft handvatten om dilemma's te vereenvoudigen en keuzes makkelijker te maken. Deze workshop alleen op aanvraag. Stuur een e-mail!

Opvoeding anders bekeken.

Niemand krijgt een opvoeddiploma bij de geboorte van een kind. Opvoeden gaat vaak via trial and error. Maar we kunnen een basis geven die gaat helpen bij de opvoedingsvragen die ongetwijfeld zullen komen.​Deze workshop alleen op aanvraag. Stuur een e-mail!

Vragen? 
Bel ons voor een afspraak.
Of stuur een email bericht